Dokumentasjon

Dokumentasjonsteknikerne er et høyt motivert team med lang erfaring og forståelse av kravene til kundedokumentasjon

Kontakt oss

Hva vi leverer

Dokumentasjonsteknikerne er et høyt motivert team med lang erfaring og forståelse av kravene til kundedokumentasjon. Det er viktig å få dokumentasjonspakken korrekt. Vårt produksjonsstøttesystem er basert på elektronisk as-built-dokumentasjon og rapporter returneres elektronisk direkte fra hver operasjon.

Dokumentasjonskravene varierer fra kunde til kunde og etter region til region. Vanligvis kan en dokumentasjonspakke variere fra 300 til over 2300 sider for noen av våre større deler. Dokumentasjonspakken blir utarbeidet i samsvar med kundespesifikasjonen og kan inneholde dokumenter som samsvarsærklering, materialsertifikat, dimensjonsrapport, hardhetsrapport, relevante NDT-rapporter, NDT-personalets sertifikater og tredjepartssertifikater, som cladding, sveisetrådsertifikater, sveisekart og varmebehandlingsrapporter.

Vårt ERP-system, som styrer all  informasjon fra forespørsler til fakturering, er integrert sømløst med Odda Digital Systems VTS (Visual Tracking System) – et avansert integreringsverktøy for planlegging og prosjektering. Dette gir en jevn og nøyaktig produksjonsprosess med real time-informasjon som er lett tilgjengelig for alle våre viktigste kunder.

Maskiner

No items found.

Kontakt

Ta kontakt med

Trond

for mer informasjon.